Давненько я вже не писав звіти з рибалок, хоча ловлю рибу дуже часто. І ось, у вільний день, ми з напарником по команді вирішили порибалити на нашому місцевому озері Басів Кут. Наша ціль – половити жваву плітку, на лайтові снасті та отримати максимум задоволення. Для цього в нас є 9-ти футові пікери Шерман про з тестом 5- 30. Приїхали на озеро рано і щоб не гаяти час, відразу приступили до замішування прикормки. Зволожували ми її поступово в три етапи, і давали деякий час, шоб прикормка змогла повністю розкритися. Вибрали ми прикорму серії FlagmanGoldне випадково, чули багато позитивних відгуків про суміш SuperCanalSkimmersта SecretRoachBlack. На корм риба стала стіною з перших закидів. На гачок ми насаджували мотиль та опариш, комбінували його між собою. Пробували різні варіації, тим самим підбирали ключик. Якраз вирішив випробувати волосінь Mantarayі гачки SilverRoach, про які розказав мені товариш. Дійсно, волосінь відмінна, м'яка – те, що мені було потрібно. По даному виїзду можу сказати впевнено, що при виборі прикормки ми не прогадали. Погодка, як кажуть, була по справжньому літня, і сприяла гарному відпочинку біля води Отримав масу задоволення від виважування жвавої плітки делікатним вудилищем та провів час за улюбленою справою. Виїжджайте до води та отримуйте свої приємні враження! Всім трофеїв! Побачимося на водоймах!