Вибір горілки в інтернеті

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 20 дек 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Привіт друзі! Я запросила на Новорічні свята своїх друзів, і тепер в пошуках хорошої горілки. Бажаю щоб ви мені порадили якісну горілку, та інтернет-магазин в якому її можна придбати.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    А я буду святкувати цей Новий рік в сімейному колі, але горілку вже днями купив, бо ближче до свята вона може сильно здорожчати. Хочеш, можу підказати, де її можна придбати вигідно.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Я живу сама, тому і запросила друзів щоб було веселіше. Підкажи, а яку саме горілку ти купував собі на свята? Щоб мені було зручно, на магазин залиши мені посилання, і я все там подивлюся. Дякую!

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Зверни увагу на горілку Grey Goose https://maudau.com.ua/category/horilka/product_brand=grey-goose саме її я придбав в інтернет-магазині Maudau. Горілка має м'який, округлий смак, який досягається за рахунок п'ятикратної дистиляції. Злегка масляниста текстура залишає тривалий післясмак.

Це дуже смачна французька горілка, яку раджу куштувати саме в охолодженому стані. В магазині зараз на неї діє не маленька знижка, тому в тебе є можливість, не погано зекономити. Тому купуй одразу ящик, і ти зрозумієш як ти заощадила.

Поделиться этой страницей