Швидкий кредит на карту

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем 4fortegroup, 23 окт 2024.

1. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Мені терміново потрібний ноутбук для роботи, тож планую взяти гроші в кредит. Шукаю в інтернеті організацію, яка надає онлайн кредити, бажано з низькими відсотковими ставками.

2. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Нещодавно мені теж знадобилися гроші, і я не хотіла звертатися до банку, тож почала шукати компанії, які надають мікрокредити. Я знайшла одну таку компанію, кілька разів брала у них кредит та успішно його виплачувала.

3. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Я теж шукав подібні компанії в інтернеті, але вирішив звернутися за порадою на форумі. Буду дуже вдячний, якщо ти поділишся посиланням на сайт компанії, де ти береш мікропозику.

4. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Це нове MFO Limon https://limon-credit.com.ua/uk/ де ти можеш самостійно скористатися калькулятором для розрахунку відсотків на задану кількість днів. Мені подобається, що для оформлення кредиту потрібно мінімум документів: паспорт, ідентифікаційний код та номер картки для зарахування коштів.

Заявка на кредит розглядається лише за 2 хвилини, і, як правило, кредити майже завжди схвалюються. Тому вибирай потрібну суму кредиту та подивися, скільки тобі потрібно заплатити насправді.

Поделиться этой страницей