Привіт всім! Хочу оновити свій гардероб і шукаю чоловічі футболки з принтами. Однак, мені важливо, щоб вони були якісні та зносостійкі, бо не хочеться, щоб після кількох прань принт втратив свій вигляд. Можливо, хтось може порадити, які бренди або магазини варто розглянути? І які типи друку на футболках є найкращими? Буду вдячний за будь-які поради!
Якщо говорити про зносостійкість принтів, то є декілька варіантів, які варто враховувати. Варто звертати увагу на бавовну з додаванням синтетики, як-от поліестер, який підвищує стійкість до зношування.
Дякую за таку детальну відповідь! Тепер буду уважніше вибирати футболки. Щодо догляду, то я завжди праю свої речі при низьких температурах і намагаюся уникати відбілювачів, але тепер буду ще ретельніше слідкувати за цим. Якщо у вас є ще якісь рекомендації щодо конкретних магазинів або брендів, буду радий почути. Дуже хочеться знайти якісні та довговічні футболки.
Я сама неодноразово купувала чоловічі футболки з принтами https://www.fatline.com.ua/ua/man.html Там був дуже великий вибір дизайнів, а також використовують якісні матеріали та методи друку. Зокрема, футболки з термотрансферним типом друку надзвичайно стійкі, і навіть після численних прань принти залишаються яскравими та чіткими. Прямий друк також дуже вражає: фарби не тьмяніють, а деталі принтів залишаються такими ж чіткими, як нові. Доставка завжди швидка і без проблем.