Що продавати зимою?

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем ilonna, 15 ноя 2024 в 12:09.

1. ilonna

ilonna Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Україна, Київ
    Хочу знати вашу думку, що краще продавати взимку, щоб і товар йшов, і клієнти були задоволені. Останні роки на зимовий період брали взуття та верхній одяг, але цей сезон знову з чимось новим експериментую. Думаю, що на морозі добре продаватиметься, але хочеться дійсно тепле і якісне. Що порадите?

2. здоровый

здоровый Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    Привіт! Моя порада — зверни увагу на панчішно-шкарпеткову продукцію. Це виявилося справжнім хітом взимку, і я нещодавно замовляв в інтернет-магазині «Еврика» https://noskioptom.in.ua/ . Вони спеціалізуються на шкарпетках, колготах та термобілизні, і у них реально класна зимова колекція. Я взяв теплі шкарпетки для себе і для родини — вони не тільки тепло тримають, але й виглядають чудово. Якість на вищому рівні, тканина дуже приємна до тіла, і ціна супер. Навіть після кількох прань не линяють і не деформуються. А ще, у них великий вибір, отже можна вибрати і для дітей, і для дорослих. Заглянь до них — це ідеальний варіант на зиму!

Поделиться этой страницей