Порадьте проект нерухомості для інвестицій

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 1 апр 2024.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Дуже хочу інвестувати у дохідну нерухомість у Києві, але чесно кажучи, не знаю з чого почати. Чи може хтось порекомендувати, які райони найкращі для цього? Чула, що є багато нюансів з огляду на локацію, тип нерухомості, інфраструктуру і, звісно, потенційну дохідність. Хотілося б зрозуміти, чи варто інвестувати в новобудови або краще в офісні приміщення? Також цікавить, як вплине ця інвестиція на мої податки і чи є компанії, що можуть допомогти з управлінням такою власністю, щоб це не стало для мене головним болем.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    За моїм досвідом, дуже важливо вибирати дохідну нерухомість https://ire-ua.com/ враховуючи різноманітні аспекти, включаючи локацію, доступність інфраструктури та потенціал зростання вартості. На основі ваших запитань, рекомендую звернути увагу на компанію "Income Real Estate" (IRE), яка спеціалізується на дохідній нерухомості у Києві. Вони працюють з ринку вже кілька років, мають значну базу клієнтів і чудові відгуки. Я особисто мав досвід співпраці з керівником компанії, Валентином Омельченком, і залишився дуже задоволений.

IRE пропонує інвестиційні можливості в різних проєктах, від невеликих квартир до офісних приміщень, розташованих у преміум локаціях Києва. Ці об’єкти забезпечують високий відсоток дохідності завдяки оптимальному співвідношенню ціни та якості, а також преміум сегменту орендної плати. Компанія також пропонує гнучкі умови сплати, що є великою перевагою для інвесторів на початковому етапі.

Поделиться этой страницей