Порадьте дієву маску для волосся

Тема в разделе "Общая информация о клубе", создана пользователем Раиса52, 17 дек 2024.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Мої волосся останнім часом стали тьмяними й жорсткими, навіть кінчики посіклися, хоча ніколи такого не було. Думаю спробувати якісь маски для волосся, але їх стільки зараз, що розгубилася. Що краще обрати — з натуральними оліями чи на основі кератину? Які взагалі перевірені варіанти?

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Я теж нещодавно стикався з такою проблемою, особливо після зими — сухість і ламкість конкретно дістали. Мені реально допомогли маски для волосся з аргановою олією. Вони добре зволожують і відновлюють структуру. А ще круто працюють варіанти з гіалуроновою кислотою, особливо якщо хочеш м'якість і блиск.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Дякую за підказку! Олії звучать цікаво, але боюся, що моє волосся стане важким і жирним. Хоча арганова олія наче легша за інші, треба буде спробувати. А маски з гіалуроном — це щось новеньке, ніколи не чула. Де їх можна купити? Бо звичайні магазини продають переважно стандартні засоби, від яких немає ефекту.

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Маски для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-doglyad-za-volossyam/ua-maski-dlya-volossya/ з гіалуроновою кислотою я брав в магазині Beauty Prof , бо в звичайних точках рідко щось гідне знайдеш. Якщо твоє волосся сухе, це просто знахідка! Гіалурон утримує вологу, і після кількох застосувань волосся перестає бути «соломою». Щодо арганової олії, то не хвилюйся, вона дійсно легка, особливо якщо маска правильної текстури. Я ще інколи чергую маски з кокосовою олією для кінчиків — це допомагає запобігти посіченню. Просто наносиш трохи на кінці і тримаєш 10-15 хвилин перед миттям. А взагалі, якщо регулярно робити маски хоча б раз на тиждень, результат точно буде помітний. Волосся стає живим і блискучим, ніби після салонного догляду.

Поделиться этой страницей