Порадьте, чим можна обробити територію від комарів?

Тема в разделе "Барахолка", создана пользователем 4fortegroup, 9 мар 2023.

1. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Доброго вечора. У мене таке питання. Я у цьому році планую відкриття бази відпочинку. Такий собі зелений куточок з комфортом. Справа у тому, що поряд озеро, тому комарів там дужеее багато. Порадьте, чим можна обробити територію від комарів?

2. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Дивлячись яка там площа території. Якщо величенька, то можу порадити гарний засіб від комарів. Заливаєте у розпалювач, та обробляєте. Ми так кожен рік робимо. Поки ще нікого комар не з'їли ) .

3. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Дякую за відповідь. Да територія там чимала. Я б теж хотів з розпилювача обробити. Хочу, щоб гостя було комфортно відпочивати. Протимоскітні сітки стоять, звісно, але ж у приміщенні.

4. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Я би вам порадила купити спрей на натуральних інгредієнтах від комарів і кліщів польської фірми "Зелений Дім". Там продається запасний блок для ємності з розпилювачем (з підключенням шланга).
    Чим мені подобається цей засіб- так це тим, що він цілком безпечний навіть для дітей та алергіків. Том що містить тільки натуральні інгредієнти: лимонний сік, сік часнику, гераніол.
    Зайдіть на сайт цього магазину - там дуже великий вибір спреїв від комарів https://muholovki.com.ua/zashchita-ot-komarov/sprei-ot-komarov/ Може щось інше виберете.

Поделиться этой страницей