Яку кокосову олію краще купити?

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 14 янв 2024.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Доброго дня всім! Я хочу купити для приготування їжі та випікання кокосову олію, але не знаю яку обрати. Порадьте дійсно якісні варіанти, та інтернет-магазин, в якому її можна придбати.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    В мене немає дружини, тому я готую собі сам. Не рідко купую кокосову олію, яка повністю заміняє соняшникову олію та вершкове масло. Якщо бажаєш, можу порадити тобі чудовий інтернет-магазин, в якому великий вибір кокосової олії, по хорошим цінам.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Я багато чула про цю олію, але у звичайному магазині її просто не знайти. Дуже цікаво, яку саме кокосову олію купуєш собі ти? Буду вдячна, якщо залишиш мені посилання на магазин, в якому її замовляєш.

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Смачна кокосова олія Vera рафінована https://maudau.com.ua/category/oliia-i-otset/typ_210=kokosova-2 і замовляв її вже не один раз в інтернет-магазині Maudau. Дана олія підходить для додавання у випічку – воно з легкістю замінить вершкове, соняшникове або оливкове масло на кухні, можна додавати в заправки та салатні соуси, а також у фруктові коктейлі.

Хочу зазначити, що на дану олію зараз діє не маленька знижка, тому встигни купити її вигідно. Купуй одразу з запасом, поки це вигідно.

Поделиться этой страницей