Як замовити доставку с магазинів масс маркету США?

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 14 июн 2024.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Підкажіть, будь ласка, як можна замовити доставку з магазинів мас-маркету в США до України? Я маю на увазі такі магазини як Walmart, Target і подібні. Чи є якісь нюанси або підводні камені в цьому процесі? І ще, які служби доставки краще використовувати для цього? Дуже хотіла б купити деякі речі, які у нас просто не знайти.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Я вже неодноразово замовляв з американських магазинів. Найчастіше користуюся послугами компаній-посередників, які мають склади в США. Вони приймають твої посилки, а потім відправляють їх до України. Можу порадити пару надійних сервісів, як-от Meest і NP Shopping. Важливо враховувати вагу та обсяг замовлення, бо це впливає на вартість доставки. Також уважно читай умови, щоб уникнути додаткових витрат.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    А як щодо митних зборів? Чи доводилося тобі мати справу з цим? І ще, чи є якісь обмеження на певні категорії товарів? Наприклад, одяг, косметика або електроніка. І чи потрібно додатково сплачувати за страхування посилки? Хочу уникнути неприємних сюрпризів і бути готовою до всього заздалегідь.

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Щодо митних зборів, зазвичай, якщо сума замовлення не перевищує певний ліміт (зараз це близько 100 євро), мито не стягується. Але за більші суми доведеться заплатити. Обмеження на товари теж є: наприклад, деякі види косметики або електроніки можуть вимагати спеціальних дозволів. Щодо страхуванн, рекомендую завжди його оформляти, особливо якщо товар дорогий.

До речі, щоб отримати більше детальної інформації про доставку з магазинів масс маркету США vector-usa.biz можеш переглянути ось цей корисний гід від компанії Vector-USA. Компанія займається доставкою вже багато років і дійсно знає всі нюанси цієї справи. Я сама неодноразово користувалася їхніми послугами і завжди залишалася задоволеною. Там знайдеш всю необхідну інформацію про умови доставки, митні правила, поради щодо вибору товарів і багато іншого.

Поделиться этой страницей