Інвертор для будинку

Тема в разделе "Барахолка", создана пользователем Раиса52, 24 янв 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Привіт всім! Я порадилась зі своєю родиною, та вирішила купити інвертор для будинку, щоб у відсутності електроенергії бути з електрикою. Не дуже в них розуміюсь, тому хочу, щоб ви мені порадили інвертор для будинку, бажано не дуже дорогий.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Зараз дуже популярними є сонячні інвертори, оскільки завдяки підключенню сонячних панелей, він перетворює сонячну енергію в електрику, і в будинку буде працювати вся техніка та освітлення.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Я раніше чула про такі інвертори, але нічого в них не розумію, а купити треба найближчими днями. Може порадиш якусь конкретну модель, та магазин де його можна купити? Завчасно дуже вдячна!

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Так я живу в приватному будинку, сонячний інвертор мені повністю підходить. Купував я собі інвертор 12V/230V 1.5 кВт 1500 Вт MPPT 80A чистий синус, гібридний, сонячний https://intstyle.com.ua/ua/tovari-d...t-mppt-80a-chistij-sinus-gibridnij-solnechnij в магазині Intstyle, там великий вибір інверторів та генераторів, і є можливість отримати кваліфіковану допомогу спеціалістів, що підберуть інвертор під твої потреби та фінансові можливості.

З його допомогою можна без проблем включати газовий котел, холодильник, телевізор, пральну машинку, та все інше. До нього тільки потрібно тільки докупити сонячні панелі. Ти можеш замовити вже сьогодні й одразу в день замовлення, тобі його відправлять. Мені інвертор прийшов через три дні після замовлення. В Києві взагалі можливий самовивіз.

5. Indianna

Indianna Новичок

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Підкажу вам ще ось таку компанію, в якої ви зможете купити джерела безперебійного живлення https://sun-energy.com.ua/bezperebiyne-zhyvlenya/ Це чудовий спосіб забезпечити постійне та стабільне електроживлення у вашому домі. Деколи безперебійник є неодмінним компонентом, наприклад, щоб забезпечити безперебійну роботу серверу чи роутера.

Поделиться этой страницей