Декоративна штукатурка в кімнаті

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем ilonna, 5 авг 2024.

1. ilonna

ilonna Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Україна, Київ
    Намагаюся вирішити, як краще зробити декоративну штукатурку в кімнаті. Хочеться, щоб стіни виглядали стильно і сучасно, але трохи блукаю в розмаїтті матеріалів і технік. Яка штукатурка найкраще підійде для домашніх умов? Які є нюанси при нанесенні, і на що потрібно звернути увагу, щоб досягти класного ефекту?

2. здоровый

здоровый Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    Молодець, що ти вирішив зайнятися декоративною штукатуркою, адже це може кардинально змінити вигляд кімнати. Мій останній проект показав, що декоративна штукатурка баранець Ceresit СТ 60 (1,5 мм) 25 кг білий — це відмінний вибір для створення елегантного і сучасного ефекту. Я замовляв її в інтернет магазині будівельних матеріалів 'Все для ремонту', і результат мене вразив. Ця штукатурка легка в нанесенні і має чудову текстуру, яка додає кімнаті стильності. Важливо, щоб стіни були добре підготовлені перед нанесенням, а також дотримуйся інструкцій на упаковці. Вигляд у тебе буде просто супер!"

3. Cawka

Cawka Участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Тернопіль
    друзі якщо ви хочете щось нанести на стіни крім шпалерів і вас цікавить декоративна штукатурка Київ то раджу звернути увагу на майстрів із компанії "Декор плюс" за допомогою яких ми вже в другий раз зверталися і завжди з задоволені крутою якістю та невисокими цінами і також приємно що всі роботи робляться максимально акуратно та швидко

Поделиться этой страницей