Де знайти відповіді домашнього завдання.

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Аркадий Гром, 29 июл 2024.

1. Аркадий Гром

Аркадий Гром Участник

Город/Страна:
    Украина
    Привіт! Допоможіть, будь ласка. Моя дитина не хоче вчитися, і домашнє завдання їй важко дається, особливо з української мови (8 клас). Може, є ресурси або сайти, де можна знайти відповіді на завдання чи отримати допомогу з навчання? Буду вдячний за поради та рекомендації!

2. Igor ALenk

Igor ALenk Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина Киев
    Мій син також не дуже любить робити домашні завдання, особливо з української мови. Ми знайшли групи у Facebook, де вчителі та батьки діляться корисними матеріалами та підказками. Також можна задати питання й отримати відповіді. Це дуже допомагає, коли не знаєш, де шукати інформацію.

3. Кларк

Кларк Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Розумію вашу проблему, моя дитина також не завжди має бажання вчитися, особливо коли завдання складні. Ми знайшли сайт, де є готові відповіді на завдання, ось посилання на ГДЗ українська мова 8 класhttps://4book.org/gdz-reshebniki-ukraina/8-klas/ukrayinska-mova. Це дійсно полегшило життя, адже тепер ми можемо швидко знайти відповіді та пояснення до будь-якої теми. Ще один плюс – це економія часу, який ми витрачаємо на пошук інформації. Завдяки цьому сайту, моя дитина стала більш впевненою у своїх знаннях, а навчання перестало бути таким стресовим.

Поделиться этой страницей