Ботокс для волосся

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем 4fortegroup, 28 окт 2024 в 08:42.

1. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Доброго дня всім! Дружина давно говорила, що дуже хоче спробувати ботокс для волосся, ось я і вирішив зробити для неї такий подаруночок. Хочу, щоб ви мені порадили найкращий ботокс для волосся, та інтернет-магазин, де його можна вигідно купити.

2. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Ботокс для волосся, особисто для мене справжнє відкриття. Даний засіб дуже ефективно розгладжує навіть саме не слухняне та пухнасте волосся. Якщо хочеш, підкажу де саме його замовляю. Вибір засобів для волосся там надзвичайний.

3. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    От якраз у дружини дуже не слухняне волосся, тому думаю ботокс її підійде. Можливо ти порадиш який саме ботокс варто купувати? І щоб мені було простіше поділись, будь ласка, посиланням на магазин.

4. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Особисто мені дуже подобається ботекс Richee Nano BTX, який вже не одноразово купувала в інтернет-магазині Zaya. Ефективний ботокс волосся ціна https://zaya.ua/boteks/ за який зараз дуже вигідна, оскільки діють не малі знижки, дуже гарно розгладжує волосся вже після першого використання.

Ефект може протриматися аж до декількох місяців. Є різні об'єми ботоксу, тому тут вже сам обирай який краще підійде для твоєї дружини. В будь-якому випадку вона забуде, що таке вирівнювати волосся.

Поделиться этой страницей