Відчуваю останнім часом якийсь дискомфорт в очах, біль при русі в очах, легке почервоніння і часом печіння. Може ці симптоми говорити про просте перенапруження очей, тому що багато часу доводиться проводити за монітором комп'ютера? А також порадьте які можна прокапати очні краплі, щоб дискомфорт пройшов?
Ну звичайно це може бути просто банальне перевтома очей, тим більше що коли ваш погляд постійно прикутий до монітора, ви захоплені переглядом інформації і моргаєте рідко, від цього порушується робота слізних залоз і може привести до таких симптомів.
Я б на вашому місці не став займатися самолікуванням, а пішов до офтальмолога, щоб він зробив огляд, визначив діагноз і призначив відповідне лікування. А зазвичай лікування за порадою або народними методами не приведуть до швидкого одужання
Больові відчуття в очах при русі можуть говорити о багатьох захворюваннях очей інфекційного характеру, вірусного та інших патологіях, також такі симптоми можуть з'являятися при перевтомі очей і регулярному недосипу. Але щоб точно зрозуміти в чому причина болю в очах при русі необхідно сходити на огляд до лікаря-офтальмолога. А поки можете на сайті Очіклінік почитати про причини такого болю
Я знаю багатьох людей, які не розуміють, як знайти інформацію про той чи інший препарат. Тут ви можете знайти rx.ua та скористатися ним https://rx.ua/ . Це дуже допомогло мені знайти те, що мені було потрібно. Сподіваюся, це допоможе і вам.