Хочу у подарунок замовити фотосессію. Може хтось вже таке робив недавно, скиньте контакти нормальної фірми в Києві? Щоб все якісно було і не дуже дорого. Буду вдячний за підсказки.
Кому замовляєте фотосесію? Якого типу? Я знаю точно, що можна замовити фотосесію у компанії LANET PRODUCTION. В них є професійні фотографи, своя студія зі стиль ними фотозонами. Також можна замовити в них фотографії як особисті, так і для фірми. Може щось прорекламувати треба, або фешн-портфоліо зробити - все це можна без проблем здійснити тут.
Моя сестра недавно тоже фотосессию заказала и фотки получились просто удивительные. Загородный комплекс они выбрали в качестве места дислокации и на самом деле там просто фантастично. Кого интересует - в Днепре комплекс SunRay https://say-here.com.ua/dnipro/company/sunray-zagorodnyj-kompleks_194071 отлично подходит для фотосессии, да и как место отдыха это будет для Вас шикарным решением. территория тут очень ухоженная, большая, много зелени и в целом атмосфера располагающая.