Вибір хорошої мультиварки

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем 4fortegroup, 26 окт 2023.

1. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Привіт, друзі! Планую придбати мультиварку і зовсім заплутався серед всіх цих моделей та функцій. Що, на вашу думку, важливо врахувати при виборі? Яке призначення основне для вас в мультиварці?

2. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Привіт! При виборі мультиварки, спочатку слід визначити для себе основні функції, які вам потрібні. Наприклад, я використовую її головним чином для варіння, тому важливі для мене висока потужність та режими кип'ятіння.

3. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Дякую! А ще важливою для мене є можливість готувати на пару та приготування на різних режимах. Чи можливо в мультиварці встановлювати різні температури?

4. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Так, багато сучасних мультиварок мають функцію регулювання температури. Зокрема, я бачила чимало позитивних відгуків про мультиварки в інтернет-магазині Алло. Там є великий асортимент, і ціни досить конкурентні. Рекомендую ознайомитися з їхнім асортиментом мультиварок https://allo.ua/ua/mul-tivarki/ перед покупкою. Я, наприклад, у них вибирала свою мультиварку. Дуже задоволена нею та сервісом обслуговування магазину. Я замовляла з доставкою.

Поделиться этой страницей