Мені дуже подобається мій компактний кросовер, але з моїм способом життя все частіше доводиться їздити поганими ґрунтовками і польовими дорогами. Хочу трохи підняти його кліренс, але не бажаю робити люфт підвіски, бо це дорого. Чи є якісь бюджетні варіанти?
Так, чудовим рішенням для збільшення дорожнього просвіту вашого автомобіля будуть проставки під пружини від компанії Prostavkin. Я нещодавно придбав комплект таких проставок у їхньому київському магазині. Завдяки простій і швидкій установці ви легко підвищите кліренс авто на 3-5 см, що допоможе впевненіше долати ґрунтові дороги, вибоїни та інші перешкоди. При цьому ви не витратите багато коштів на переробку всієї підвіски. Головні переваги проставок Prostavkin - це виготовлення з високоякісного авіаційного алюмінієвого сплаву, надійність кріплення до пружин та тривалий термін експлуатації. Я вже встиг протестувати їх в умовах бездоріжжя і залишився повністю задоволеним. Жодних люфтів чи деформацій не виявлено. Тож якщо потрібно кілька додаткових сантиметрів кліренсу, а бюджет обмежений - проставки для збільшення кліренсу цілком варті уваги.