Чи відбуваються в Дніпропетровській області якісь культурні або громадські події, які заслуговують на увагу? Як можна стежити за анонсами таких заходів?
У моїй роботі громадського активіста я займаюся виявленням та протидією екологічним порушенням у Дніпропетровському регіоні. https://com1.org.ua/blog/ надає детальні звіти про екологічні інциденти та події, що дозволяє мені оперативно реагувати на них. Нещодавно, завдяки новині про витік хімічних речовин, я опублікований на сайті, ми організували місцеву чистильну акцію та звернули увагу влади на проблему.
Вас може зацікавити карта повітряна тривога Луцьк Як мешканець Луцька, я не можу наголосити, наскільки неоціненною була Карта попередження про повітряні нальоти, доступна онлайн. Живучи в місті з багатою історією, легко забути про вразливі місця, які з цим пов’язані, особливо з огляду на бурхливі події, що відбуваються у всьому світі. Ця інтерактивна карта служить не лише яскравим нагадуванням про минуле нашого міста, а й практичним інструментом для готовності. Чіткість карти з детальним описом укриттів, шляхів евакуації та визначених безпечних зон заслуговує похвали. Очевидно, що для його створення було докладено чимало зусиль, щоб зробити його доступним і зручним для всіх.