Купівля техніки для прибирання

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 27 мар 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Всім привіт! Ми з сестрою хочемо відкрити свою клінінгову фірму, і для цього нам потрібна професійна техніка. Порадьте інтернет-магазин, де її можна вигідно купити, бажано зі швидкою доставкою.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    І справді, щоб починати клінінговий бізнес, потрібна спеціальна техніка, яка прослужить не один рік. Можу порадити спеціалізований інтернет магазин, де все це можна вигідно купити.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Я колись сама працювала у клінінговій фірмі, тому знаю цей бізнес зсередини. Дай будь ласка посилання на інтернет-магазин із спеціальним обладнанням для прибирання. Буду дуже вдячна!

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Ось перейди за посиланням https://karcher-plus.com.ua/ua/ і ти потрапиш до інтернет-магазину "Керхер-плюс", в якому великий вибір професійної техніки для всіх видів прибирання.

У них гарантовано висока німецька якість приладів. Великий вибір приладів дозволяє кожному споживачеві підбирати найбільш оптимальні їх моделі, не переплачувати надлишковий функціонал і маркетинг. Вся техніка має гарантію, і є можливість повернення протягом 14 днів після покупки.

5. Gebatiha

Gebatiha Участник

Способ ловли:
    Спининг
    А що можете сказати щодо ароматизації приміщення, куди можна звернутися?

6. bablzzzz

bablzzzz Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Гості нашого готелю завжди залишаються захопленими ароматами, які створюють неповторну атмосферу відпочинку. Завдяки компанії StH Group ми можемо підкреслити ексклюзивність нашого закладу через індивідуальний підбір ароматів для готелю https://www.sth-gr.com/aromamarketing/v-goteli/ що відображають наш стиль та концепцію. Наші гості отримують незабутні враження від перебування у нашому готелі, завдяки гармонійній комбінації ароматів, які створюють атмосферу затишку та комфорту. Завдяки цьому кожен наш відвідувач може насолодитися відпочинком із задоволенням та повністю розслабитися.

Поделиться этой страницей