Який мескаль краще купити?

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 23 дек 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Привіт всім! Я вже пробувала текілу вона мені сподобалась, тепер хочу спробувати такий напій як мескаль, але не знаю який обрати. Хочу, щоб той хто розбирається в даному напої, мені щось порадив.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Чесно кажучи, мескаль по смаку не дуже відрізняється від класичної текіли, різниця лише в сорті агави, а так практично одне й те саме. Хочеш, можу тобі порадити онлайн магазин, де ти точно знайдеш даний напій, там асортимент гарний та ціни лояльні.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Можливо напої схожі, але мені цікаво тому всеодно спробую його. А ти можеш порадити мені смачний варіант даного напою? А стосовно магазину, залиши посилання, так буде мені зручно.

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Я пробував мескаль Se Busca Joven 100% Agave Madrecuishe https://maudau.com.ua/category/tekila/product_class=meskal він мені сподобався своїм смаком, замовляв його в інтернет-магазині Maudau. Напій має вершковий, насичений, димний смак із пряними нотами білого перцю та імбиру та відтінками червоних ягід. Його можна пити в чистому вигляді, або готувати різні коктейлі.

Зараз до свят на нього діє не маленька знижка -44%, це практично за половину ціни, ти можеш його купити. Я думаю смак тобі точно сподобається.

Поделиться этой страницей