Як вам айфон 15?

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 22 окт 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Привіт, друзі! Я велика фанатка Apple і вже довгий час користуюся їхніми продуктами. Хочу почути вашу думку про новий iPhone 15. Чи задоволені ви його функціоналом та дизайном? Чи помітили ви якісь значущі вдосконалення в порівнянні з попередніми моделями? Чекаю на ваші враження!

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Вітаю! Я теж є прихильником Apple та використовую їхні пристрої. Щодо iPhone 15, мені він дійсно сподобався. Особливо приємно вражає оновлений дисплей та камера. Швидкість роботи теж на висоті. А вам подобається новий iPhone?

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Дякую за відгук! Сподобалось, що Apple зробила акцент на покращенні камери та дисплея. Також вражає новий чіп - працює дійсно швидко. Ще чув чутки про можливість бездротового заряджання на більшій відстані. Цікаво, чи це правда.

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Так, це правда! iPhone 15 має підтримку бездротового заряджання на більшій відстані. Це дійсно зручно. Я також хочу відзначити, що в інтернет-магазині Алло дійсно чудовий асортимент Apple-продуктів. Я тут купував свій Apple iPhone 15 Pro Max https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_15_pro_max/ , і обслуговування було на висоті. Щодо iPhone 15 Pro Max, ця модель дійсно вражає. Оснащена потужним процесором, вражаючою камерою і великим екраном. Якщо ви цінуєте якість фото і відео, то це ідеальний вибір. Крім того, вона підтримує оновлену 5G-технологію, що забезпечить вам швидкий доступ до інтернету. Так що, якщо гроші дозволяють, варто розглянути цю модель.

Поделиться этой страницей