Який мескаль краще купити?

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 23 дек 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Привіт всім! Я вже пробувала текілу вона мені сподобалась, тепер хочу спробувати такий напій як мескаль, але не знаю який обрати. Хочу, щоб той хто розбирається в даному напої, мені щось порадив.

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Чесно кажучи, мескаль по смаку не дуже відрізняється від класичної текіли, різниця лише в сорті агави, а так практично одне й те саме. Хочеш, можу тобі порадити онлайн магазин, де ти точно знайдеш даний напій, там асортимент гарний та ціни лояльні.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Можливо напої схожі, але мені цікаво тому всеодно спробую його. А ти можеш порадити мені смачний варіант даного напою? А стосовно магазину, залиши посилання, так буде мені зручно.

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Я пробував мескаль Se Busca Joven 100% Agave Madrecuishe https://maudau.com.ua/category/tekila/product_class=meskal він мені сподобався своїм смаком, замовляв його в інтернет-магазині Maudau. Напій має вершковий, насичений, димний смак із пряними нотами білого перцю та імбиру та відтінками червоних ягід. Його можна пити в чистому вигляді, або готувати різні коктейлі.

Зараз до свят на нього діє не маленька знижка -44%, це практично за половину ціни, ти можеш його купити. Я думаю смак тобі точно сподобається.

Поделиться этой страницей