Бойлер

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем bablzzzz, 26 авг 2022.

1. bablzzzz

bablzzzz Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев, Украина
    Як вибрати гарний бойлер? На що насамперед варто звернути увагу? Може, у когось є досвід у цій справі, буду дуже вдячна, якщо допоможете. Тому що мені ніколи не доводилося стикатися з покупкою такої техніки.

2. Gebatiha

Gebatiha Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина, Киев
    Можу вам підказати, але дайте відповіді на такі питання, скільки ви готові витратити на кондиціонер, скільки у вас людина в сім'ї, від цього літраж залежить, чи є якісь дизайну переваги?

3. bablzzzz

bablzzzz Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев, Украина
    Бюджет не обмежений, бойлер вибираю на сім'ю з 2-х людей, але купатися ми любимо і багато води витрачаємо. Ось зараз дивимося варіанти і підібрати складно, по дизайну звичайний.

4. Gebatiha

Gebatiha Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина, Киев
    Ви точно не пошкодуєте, якщо зайдете на сайт магазину Фокстрот, тут легко зможете підібрати для себе бойлер https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/bojlery.html представлені різні варіанти, як на будь-який бюджет, так і по дизайну.
    За літражем, думаю, що ідеально дивитися від 50-ти літрів, а там може і всі 80, але ви повинні розуміти, що від літража так само залежить час нагрівання.
    Тому зараз варто враховувати. Увага раджу звертати виключно на бренди перевірені.

Поделиться этой страницей