Біль та почервоніння очей

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Клирфонс, 5 дек 2022.

1. Клирфонс

Клирфонс Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев
    Відчуваю останнім часом якийсь дискомфорт в очах, біль при русі в очах, легке почервоніння і часом печіння. Може ці симптоми говорити про просте перенапруження очей, тому що багато часу доводиться проводити за монітором комп'ютера? А також порадьте які можна прокапати очні краплі, щоб дискомфорт пройшов?

2. Аркадий Гром

Аркадий Гром Участник

Город/Страна:
    Украина
    Ну звичайно це може бути просто банальне перевтома очей, тим більше що коли ваш погляд постійно прикутий до монітора, ви захоплені переглядом інформації і моргаєте рідко, від цього порушується робота слізних залоз і може привести до таких симптомів.

3. Кларк

Кларк Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Я б на вашому місці не став займатися самолікуванням, а пішов до офтальмолога, щоб він зробив огляд, визначив діагноз і призначив відповідне лікування. А зазвичай лікування за порадою або народними методами не приведуть до швидкого одужання

4. Igor ALenk

Igor ALenk Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина Киев
    Больові відчуття в очах при русі можуть говорити о багатьох захворюваннях очей інфекційного характеру, вірусного та інших патологіях, також такі симптоми можуть з'являятися при перевтомі очей і регулярному недосипу. Але щоб точно зрозуміти в чому причина болю в очах при русі необхідно сходити на огляд до лікаря-офтальмолога. А поки можете на сайті Очіклінік почитати про причини такого болю

5. Sasaki

Sasaki Участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Kiev
    Я знаю багатьох людей, які не розуміють, як знайти інформацію про той чи інший препарат. Тут ви можете знайти rx.ua та скористатися ним https://rx.ua/ . Це дуже допомогло мені знайти те, що мені було потрібно. Сподіваюся, це допоможе і вам.

Поделиться этой страницей