Вибір якісних приправ

Discussion in 'Флуд/оффтоп/а поговорить' started by 4fortegroup, Sep 25, 2023.

1. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Здравствуйте, шановні форумчани! Мене цікавить ваша думка щодо вибору якісних приправ. Я намагаюся готувати домашню їжу якісно та смачно, і важливу роль в цьому відіграє використання правильних приправ. Які вам більше за все подобаються і яким брендам ви довіряєте?

2. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Доброго дня! Я теж ціную якісні приправи в кулінарії. Зазвичай використовую приправи від різних брендів, але особливо вражена якістю товарів від магазину "Любисток". Вони пропонують широкий вибір спецій, приправ та прянощів високої якості.

3. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Дякую за рекомендацію! Спеції від "Любисток" мені давно хотілося спробувати. Чув багато позитивних відгуків. Особливо цікавить суміш для м'яса. Якщо можна, поділіться, будь ласка, своїм улюбленим рецептом з їхньою приправою.

4. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Щодо конкретних назв, особливо подобається їх суміш для м'яса та азіатські спеції. Одним із моїх улюблених рецептів є м'ясне рагу зі свинини. Для нього я використовую суміш "Гриль-майстер" від "Любисток".
    Ця приправа https://lubystok.shop/category/prypravu-y-prianosty надає м'ясу неймовірний аромат і смак. Основні інгредієнти: свинина, цибуля, морква, картопля, томатна паста, сіль, перець та, звісно ж, приправа, про яку я написала раніше. Я можу поділитися докладним рецептом, якщо вам цікаво.

Share This Page