Отпуск

Discussion in 'Флуд/оффтоп/а поговорить' started by Омана, Nov 20, 2021.

1. Омана

Омана Участник

Город/Страна:
    одесса
    Где лучше провести отпуск в Украине?

2. Indianna

Indianna Новичок

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Предлагаю вам рассмотреть как вариант для отдыха гостиницу be fine https://befine.kz/ У нее очень выгодное месторасположение, но кроме того на территории есть много разных интересных развлечений, скучать вам тут точно не придется.

3. Павлюк Сергей

Павлюк Сергей Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина киев
    мой вам личный совет, покупайте готовый тур, так дешевле будет.

4. Павлюк Сергей

Павлюк Сергей Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина киев
    Отдых в Карпатах как показала практика не дешевое удовольствие, мы в прошлом году сняли гостиницу, и кушали в разных кафешках, очень много денег улетело. Поэтому в этом году по совету друзей обратились в Just Travel, они нам сразу предложили горящий тур в Буковель. Так нам обошлось в два раза дешевле отдых, и с каким классным комфортом. В дальнейшем будем отдыхать только через это турагенство.

5. Дмитрий Лебедев

Дмитрий Лебедев Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев
    Лучше поехать в Закарпатье, там природа хорошая, лес, горы.

6. Indianna

Indianna Новичок

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Если собираетесь на отдых, то рекомендую заглянуть на вот этот сайт. Тут можно узнать стоимость путёвки на разные курорты, в разных странах, вот как пример стоимость тура Доминикана https://www.teztour.ua/countries/dominicana.ru.html Если собираетесь лететь сейчас, то смотрите на горящие путевки.

7. krasovskydavyd

krasovskydavyd Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Винница/Украина
    Добрый вечер, лично я обожаю Карпаты! Там я получаю максимальное удовольствие. Отдыхаю и телом, и душой. Много интересных туров можно найти на https://www.coraltravel.ua/. Заходите, выбирайте по вкусу.

8. VasiliyAnt

VasiliyAnt Участник

Город/Страна:
    Украина
    В Україні багато гарних місць, вартих уваги. Залежить від того, що вам до душі. Якщо, наприклад, ви любите гори, лижі, активний відпочинок, то вам в Карпати. Та й для поціновувачів пасивного відпочинку, там є чим зайнятися. Сауни, чани, атмосферні кафе та просто неймовірні пейзажі. Якщо будете там відпочивати, раджу зупинитися ось в цьому готелі. Неймовірні номери, ресторани з традиційними стравами, СПА та інші розваги. Щиро рекомендую.

9. Павлюк Сергей

Павлюк Сергей Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина киев
    Усім добрий вечір, в мене така сітуація, жінці хочу зробити сюрприз, забронював нам отель у Буковелі але я не знаю де купити квитки туду на автобус. Хто щось підкаже? Як туди добратись, але без пересадок.

10. Дмитрий Лебедев

Дмитрий Лебедев Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев
    Добрий день, кидаю тобі сайт яким я сам користуюся це SkyBooking. Тут можна підібрати собі хороший рейс, який підходить за годиною та ціною і купити квиток на автобус у них є багато варіантів. Думаю щось знайдете для себе відповідне.

11. Gebatiha

Gebatiha Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина, Киев
    Думаю отправиться в Карпаты

12. bablzzzz

bablzzzz Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев, Украина
    Ночлег в колыбах на полонине Головчеська под Петросом https://tourbrand-ua.com/otdyh-na-polonine-golovcheska-v-kolybah-u-bratev-p-product/ это незабываемый опыт для тех, кто любит природу и желает уйти от городской суеты. Колыбы находятся в заповеднике Карпатский биосферный заповедник, который является охраняемой территорией и оставляет незабываемые впечатления своим посетителям. Переночевать в колыбах у подножия горы Петрос – это уникальный шанс окунуться в мир горных ландшафтов, познакомиться с жизнью пастухов, а также понаблюдать за местными животными – оленями, медведями, волками и многими другими.

13. Мормур

Мормур Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Моя дружина із сестрою зазвичай до Одеси їздять, щоб побувати на пляжі та позасмагати. Навіть їй вдалося недорого купить купальник Україна, причому купальник дійсно дуже красивий, тому вона задоволена вибором і дуже задоволена тим, як бюджетно їм вдається відпочити.

14. wanija

wanija Участник

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Киев
    Найкращий санаторій в Карпатах для мене-"Моршенський," він пропонує омолоджуючий відпочинок у тиші природи 0432.ua Розташований серед мальовничих краєвидів, цей санаторій забезпечує цілісний відпочинок для тіла та душі. З акцентом на релаксацію та оздоровлення гості можуть насолодитися лікувальними процедурами, підбадьорливі заняття та корисна кухня. Чи шукаєте ви спокійний відпочинок чи прагнете виправити здоров'я, «Моршинський» обіцяє безтурботну гавань для всіх.

15. бунтарка

бунтарка Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    Я давно мріяла про відпочинок у Карпатах, але, на жаль, не знаю, де саме краще зупинитися, особливо з дітьми. Хочеться, щоб було і красиво, і комфортно, і безпечно для малих. Чи маєте ви досвід відпочинку в горах з сім'єю? Які місця ви б порекомендували?

16. здоровый

здоровый Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    З особистого досвіду та відгуків моїх клієнтів можу впевнено порекомендувати вам еко-готель "Красна' Поляна Family Club Resorts". Це краще місце якщо вам потрібний відпочинок з дитиною у Карпатах , адже тут створені усі умови для комфортної та безпечної відпустки. Готель пропонує просторі сімейні номери, обладнані за останніми стандартами комфорту, а також безліч активностей, які подобаються як дорослим, так і дітям. На території комплексу є ігрові майданчики, спортивні майданчики, а також спа-центр, де батьки можуть розслабитися, поки діти грають під наглядом досвідчених аніматорів. Щодо природи, то навколишні пейзажі просто захоплюють дух — ви зможете насолоджуватися гірськими вершинами та зеленими лісами прямо з вікна вашого номера.

17. Karyna

Karyna Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев
    Ми відпочивали в котеджі Valletta https://vallettakoblevo.com/oteli/vital-park/ в Коблеве поряд з морем і були дуже задоволені. Котеджі просторі, комфортні і мають все необхідне для відпочинку. Пляж знаходиться всього за кілька кроків, що дуже зручно. Також сподобалася доброзичливість персоналу та високий рівень обслуговування. Раджу всім відвідати Valletta і насолодитися чудовим відпочинком.

18. fortuna

fortuna Новичок

Способ ловли:
    Нахлыст
    Город/Страна:
    Киев
    Для тих хто тільки збирається у відпустку, хочу порадити класний інтернет-магазин, де можна придбати якісні та стильні капелюхи https://fortune.com.ua/golovni-ubori/kapeluhi/ Я собі замовила капелюх з широкими полями і він мене буквально рятував від сонця протягом всієї відпустки. А ще він дуже вдало доповнював мій образ, адже навіть на відпочинку хочется виглядати стильно.

Share This Page