Безалкогольне шампанське

Discussion in 'Флуд/оффтоп/а поговорить' started by 4fortegroup, Nov 30, 2023.

1. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Всім привіт! Я кинув пити алкоголь, але оскільки скоро Новий рік, хотілось би відчути святковий настрій з безалкогольним шампанським. Порадьте варіанти такого шампанського, та онлайн магазин в якому його можна купити.

2. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Я також проти алкоголю, але безалкогольне шампанське люблю, і є навіть декілька улюблених варіантів. Тобі можу порадити хороший онлайн магазин, в якому даний напій купую там хороший вибір.

3. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Я ще ніколи не пив безалкогольне шампанське, тому задумуюсь яке обирати. Мені дуже цікаво яке безалкогольне шампанське любиш ти? Також буду вдячний, якщо залишиш посилання на онлайн магазин, в якому його купуєш.

4. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Моїм фаворитом являється https://maudau.com.ua/category/ihrysti-vyna/osoblyvosti_18=bezalkoholne-2 безалкогольне шампанське Pierre Zéro Rosé Sparkling, рожеве, напівсолодке, 0,75 л яке можна дуже вигідно придбати в інтернет-магазині Maudau. Шампанське має свіжий аромат з відтінками стиглих червоних фруктів. Смак делікатний, м'який, розкривається фруктово-ягідними тонами. В магазині зараз на шампанське та інші напої діють дуже хороші знижки, тому можеш одразу купувати декілька плашок.

Share This Page