Автомобільна аптечка

Discussion in 'Флуд/оффтоп/а поговорить' started by Раиса52, Feb 26, 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Доброго ранку усім. Нам требе аптечка у авто. Ось не знаю, як краще зробити - самому формувати аптечку чи купити вже готову. Скільки зараз коштує готова автомобільна аптечка? А що повинно бути у аптечці?

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Аптечки бувають різної комплектації .ю тому й ціна буде відрізнятися. Деякі аптечки можуть містити додаткові засоби, наприклад, шовні матеріали або захисні рукавички, тому варто звернути увагу на комплектацію перед покупкою. Аптечки можна придбати в аптеці або в інтернет-магазині, де зазвичай вони є доступнішими за ціною.

3. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    Дякую за відповідь. Я так розумію, що краще придбати готову аптечку. Які марки готових аптечок варто розглянути та де їх можна придбати? І чи може бути щось ще включене до готової аптечки, якісь додаткові засоби?

4. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Як на мене, краще купити готову медичну аптечку https://apteka-ds.com.ua/catalog/medychni-tovary/aptechky-medychni , оскільки вона буде включати все необхідне та відповідати стандартам безпеки. Вартість може різнитися в залежності від марки та комплектації, але в середньому така аптечка коштує від 200 до 500 гривень.
    У кожній аптечці повинні бути засоби для першої медичної допомоги, такі як бинти, пластири, антисептик, термометр, анальгетики, протизапальні препарати, інсулін (якщо ви хворієте на цукровий діабет), та інші важливі засоби.
    Зверніть увагу, що деякі з цих засобів мають термін придатності та повинні бути замінені своєчасно.

5. Мормур

Мормур Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Мне тоже надо антисептик взять, при чем не только в аптечку, но и для дома. Смотрю, что на Анолит ТОП ФОРТЕ https://anolit-top-forte.ekopolza.com/ сейчас хорошая цена, так что наверное буду брать именно его.

Share This Page