Клининг

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Svetlanka, 5 ноя 2021.

  1. Svetlanka

    Svetlanka Новичок

    Город/Страна:
    Украина
    Нужна клининговая компания для уборки квартир. Смотрю, предложений есть много, но все ли компании хороши, как понять?
     
  2. Maria

    Maria Новичок

    Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина

    Я вот хотела бы посоветовать Вам обратиться в клининговую компанию Уборка 24. Там работают добросовестные и трудолюбивые работники. Мне порекомендовала эту компанию подруга, которой понадобились услуги домработницы https://uborka24.com.ua/kharkov/kliningovye-uslugi/gornichnye. Я заказывала в этой компании генеральную уборку на даче. Это оказалось очень удобно. Время, которое я бы потратила на уборку, мы провели с детьми в парке. Так что обращайтесь.
     
  3. Indianna

    Indianna Новичок

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    На сайте вот этой компании вы без проблем сможете заказать такую услугу, как уборка квартир https://mister-cleaner.com.ua/ Свою работу ребята знают очень хорошо, имеют всю необходимую для профессиональной чистки технику, а так же и безлопастные средства.
     
  4. бунтарка

    бунтарка Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    Вже набридло безкінечно змітати пил, пилососити і витирати підлогу у своїй квартирі. Але де краще всього шукати компанію для прибирання? Чи можна довіряти незнайомим людям, які займуться нашим домашнім комфортом? Чи зможуть вони виконати роботу належним чином, не надокучаючи нам своїми дивовижними методами вирішення кожної проблеми?
     
  5. ilonna

    ilonna Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Україна, Київ
    Якщо виникає потреба в компанії для прибирання вашої квартири, я б міцно рекомендував обрати клінінгову компанію besporyadka.net/ . Це провірена компанія з багаторічним досвідом, який має в своєму прейскуранті широкий спектр послуг: від миття вікон та стін до генерального прибирання квартири. Якість їхньої роботи не залишить вас байдужим: вони використовують сучасні засоби та технології, а також мають висококваліфікований персонал. Вам залишиться тільки насолоджуватися чистотою та порядком у вашому оселі.
     
  6. Мормур

    Мормур Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    При хорошей химии уборка станет для Вас приятнейшим делом. Я обычно моющие средства для уборки https://freshglow.com.ua/g118790064-moyuschie-sredstva-dlya вот тут покупаю и скажу Вам, что на самом деле выбор тут просто огромный. А главное - отменное качество.
     
  7. Fliur

    Fliur Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    А від якого бренду найкраще купувати побутову хімію?
     
  8. Novak

    Novak Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев
    При виборі побутової хімії важливо звертати увагу на якість і ефективність продуктів. Один з брендів, який часто рекомендую, — це Tortilla https://avrora-style.com.ua/uk/tortilla Ця продукція відзначається високою якістю і хорошими результатами.
    [​IMG]
     

Поделиться этой страницей