Хочу купить квартиру

Тема в разделе "Барахолка", создана пользователем Раиса52, 5 янв 2023.

  1. Раиса52

    Раиса52 Участник

    Город/Страна:
    Украина
    Я в поиске покупки квартиры в столице. Выбираю вариант. Поможете выбрать?
     
  2. 4fortegroup

    4fortegroup Активный участник

    Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Вы бы лучше обратились в АН Маяк https://mayak.kiev.ua/ агентство недвижимости всегда поможет в этом вопросе. Там специалисты работают которые постоянно крутятся в этой отрасли и уже знают где чего и как купить.
     
  3. бунтарка

    бунтарка Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    Якого забудовника обрати для того аби придбати квартиру в Івано-Франківську? Які критерії варто врахувати при виборі?
     
  4. здоровый

    здоровый Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев/Украина
    Я б рекомендував звернути увагу на забудовника blago. Ця компанія має багато різноманітних проектів в Івано-Франківську, і всі вони відрізняються високою якістю, особливо квартири в центрі https://blagodeveloper.com/projects/. Хоча кожен проект збудований з використанням кращих матеріалів і з увагою до кожної дрібниці. Даний забудовник покладає велику увагу на комфорт і безпеку мешканців, тому його проекти не тільки приваблюють своєю зовнішністю, але і забезпечують жителям комфортне та безпечне проживання.
     
  5. Мормур

    Мормур Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина
    Думаю, что квартира в Киеве будет более мудрым решением, потому что все же столица - это всегда выгодная инвестиция. Так, сейчас Киевгорстрой интересные квартиры предлагает, Игорь Кушнир https://finance.obozrevatel.com/kie...-stroitelstva-intervyu-s-igorem-kushnirom.htm продолжает строительство не смотря на тяжелую экономическую ситуацию, так что в них вкладываться можно.
     
  6. Gebatiha

    Gebatiha Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина, Киев
    Нещодавно дізнався, що чекаємо на поповнення в сім'ї, і тепер терміново шукаємо просторе житло від надійного забудовника. Підкажіть, де краще подивитися варіанти і як уникнути шахрайства при покупці?
     
  7. bablzzzz

    bablzzzz Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев, Украина
    Коли я ухвалив рішення про купівлю житла, мені стало зрозуміло, що це важливий крок у моєму житті. Бажання мати свій куточок, де я можу почуватися вдома, привело мене до ідеї придбання квартири. Розглядаючи різні варіанти, я звернув увагу на новобудову на Драгоманова 31 https://build.kovalska.com/projects/31 в столиці. Цей вибір був обумовлений не тільки зручним розташуванням, а й високою якістю будівництва, що надається забудовником.
     
  8. 4fortegroup

    4fortegroup Активный участник

    Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Зараз багато хто купує житло на заході країни, наприклад у Львові можна вибрати цікаві варіанти. Забудовник БудТранс https://bt.lviv.ua/ пропонує житло, ми вже придбали квартиру у ЖК Весняний який вони вже побудували та готують до здачі. Уквартирі гарне планування кімнат, шість повітряних камер у вікнах, двір закритий від авто, за магазинами та салонами.
     
  9. Lendon

    Lendon Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина/Киев
    Ми другу думаємо купувати, трохи на розширення йдемо. Просто на жк софія нова новосілки https://www.sofiya.ua/complex/zhk-sofiya-nova відмінні планування та ціни, тому зараз без проблем можемо купити від забудовника повноцінну двокімнатну квартиру і поступово в ній робити ремонт.
     
  10. Cawka

    Cawka Участник

    Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Тернопіль
    купити квартиру то пів біди а ще ж там потім треба робити ремонт і це також влетить у копієчку але добре що нам порадили в Києві компанію Декор + https://decor-plus.kiev.ua/ottochento/ де ми замовляли нанесення декоративних штукатурок по крутій ціні + дуже сподобалось як саме все зробили
     
  11. Annyshka

    Annyshka Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Чернигов
    Теж планую купити квартиру у Києві, або області, ніяк не можу визначитися...
     
  12. Raisa

    Raisa Участник

    Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев
    Теж довго не могли визначитися з вибором, вкластися таки треба чимало. В результаті зупиналися на ось такому варіанті - ЖК One House. Комплекс розташований всього за кілька кілометрів від Києва, можна швидко дістатися до міста, але водночас насолоджуватися спокоєм передмістя. До того ж, приємно вразила закрита територія з сучасними дитячими майданчиками, а також підземний паркінг з ліфтом. Великий плюс – наявність коворкінгу та різноманітних комерційних приміщень, що робить життя тут комфортним і зручним. Так що, думайте, тут вже рішення за вами)))
     

Поделиться этой страницей