Плануємо придбати басейн для дачі, але зовсім не розбираюся, які моделі краще вибрати. Цікавлять каркасні варіанти, бо кажуть, що вони довговічні й зручні у використанні. Але не впевнена, який розмір краще підходить для родини з двома дітьми? І чи є сенс брати басейн зі вбудованим фільтром, чи краще шукати окремо?
У мене каркасний басейн вже два сезони, і я задоволений. Для сім’ї з дітьми розмір 366 см може бути трохи тіснуватим, особливо якщо діти люблять плескатися і гратись у воді. Рекомендую дивитися на моделі 457 см або більше. Щодо фільтрації, зручніше брати все в комплекті – менше мороки, і підбір обладнання вже оптимізований під сам басейн.
Тепер точно буду шукати щось трохи більше. Мені ще цікаво, як такі басейни зимують? Чи потрібно їх розбирати, чи можна якось підготувати, щоб залишити на місці? Не хотілося б кожен рік займатися монтажем-демонтажем. І ще питання: як доглядати за водою, щоб не доводилося постійно її міняти?
Для зими все залежить від моделі: деякі дійсно краще розібрати, а інші можна залишити на місці, головне – правильно законсервувати. Варто накрити басейн спеціальним тентом і додати засоби для консервації води. Якщо хочеш детальніше розібратися, раджу глянути каталог басейнів https://aquapolis.ua/ua/pools.html в інтернет-магазині Aquapolis є різні варіанти каркасних басейнів, фільтри та все, що потрібно для догляду. Крім того, у них є доставка по всій Україні, що теж зручно!