Приватний будинок і територія поряд

Тема в разделе "Флуд/оффтоп/а поговорить", создана пользователем Раиса52, 30 ноя 2023.

1. Раиса52

Раиса52 Активный участник

Город/Страна:
    Украина
    А є тут ті хто живе в приватному будинку? Яке у вас водопостачання? Я у себе в дворі хочу викопати криницю. Як гадаєте хороша ідея?

2. 4fortegroup

4fortegroup Активный участник

Способ ловли:
    Карп
    Город/Страна:
    Украина
    Зрозуміло, живучи у приватному будинку, вода - це такий невеличкий квест, якщо вона є вашій місцевості то не питання викопати криницю. Думаю що вам треба буде насос. Як його обрати можна почитати тут https://www.ocinka.online/nasos-dlya-krunutsi/ хороша і корисна стаття.
    А щодо ідеї про криницю в дворі, це досить цікаво. Якщо вода буде чиста та безпечна, то чому б і ні! Але треба пам'ятати про гігієну, час від часу чистити і перевіряти воду, щоб бути впевненим у її якості.

Перш ніж робити криницю, варто розглянути всі плюси та мінуси. Можливо, це буде корисно для забезпечення водою, але краще спочатку звернутися до фахівців для поради.

3. bablzzzz

bablzzzz Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Киев, Украина
    Які питання потрібно задати компанії перед тим, як укласти договір на буріння скважини на подвір'ї? Чи є якісь специфічні вимоги чи документи, які потрібно мати на увазі?

4. Gebatiha

Gebatiha Участник

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Украина, Киев
    Щасливий поділитися своїм досвідом використання свердловини для водопостачання. Нещодавно ми встановили свою свердловину, і результати просто вражають. Вода зі свердловини чиста, смачна і завжди доступна. Ще більше радості викликає те, що ціна свердловини під ключ https://burenie-skvazhin.com.ua/tsini/ була цілком адекватною. Компанія, яка провела роботи, працювала професійно і швидко. Враховуючи усі ці фактори, я без коливань рекомендую всім скористатися послугами цієї компанії для встановлення свердловини на власній ділянці

Поделиться этой страницей