Вопросы к эксперту по поплавочной ловле Алексею Пашукевичу.

Тема в разделе "Поплавок", создана пользователем Flagman_Administrator, 3 мар 2014.

1. Михаил Орлов

Михаил Орлов Сильная команда - Залог успеха! Команда форума

Вариант 1. Бюджетный.
    Прикормка Flagman Eco Mix 3шт
    Добавка ароматизированная Конопля 1шт
    Ликвид Flagman Gold-X Carp 1шт
    Спод Carp Pro Hemp 400gr 2шт
    Кукуруза консервированная 500гр.

Вариант 2 Подороже (Когда рыба стоит в коряах и нужно ее любыми способами выманить)
    Прикормка PRO Competition - Carassio 2шт
    Ликвид Flagman Gold-X Carp 1шт
    Спод Carp Pro Hemp 400gr 2шт
    Кукуруза консервированная 500гр.
    Это прикормка

Это то что я подстреливаю с рогатки или загружаю чашкой
    Пелетс Carp Pro Halibut 3 мм, 500г 0.5шт
    SONUBAITS Пелетс SONU F1 FEED - 4mm 1шт

Насадка
    SONUBAITS Пелетс насадочный SOFT HOOKER PELLETS-F1 6MM

И классические насадки
    Мотыль
    Апарик
    Кукуруза
    Перловка
    Горох
    Червь.

AndruhaICE, VL_89 и andrey26091974 нравится это.
  2. andrey26091974

andrey26091974 Активный участник

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Мариуполь Украина
    Добрый день. В интернет-магазине появились поплавки Мило, Посоветуйте пожалуйста оптимальные варианты с развесовкой, для для 6-ти метрового маха. Условия ловли:
    - заливы водохранилища (течение очень слабое);
    - глубина в зависимости от места 1,5м или 4м;
    - основной вид рыбы - плотва 100-250 грамм, в прилове карась 150-500 грамм;
    - основная наживка опарыш, реже меленькая кукурузка, или половинки перловки.
    Интересуют поплавки для слабого ветра (практически штиль) и устойчивые (но по возможности чувствительные) поплавки для ветреной погоды (значительная рябь).

3. Михаил Орлов

Серия
    http://flagman.kiev.ua/index.php/20...-35-21/category/752-poplavok-milo-purple-plus
    вес от 2 до 3грамм

http://flagman.kiev.ua/index.php/20...07-35-21/category/733-poplavok-milo-alan-plus
    Вес от 2 до 3 грамма

http://flagman.kiev.ua/index.php/20...07-35-21/category/736-poplavok-milo-alex-plus
    Вес от 2 до 3 грамм.

Это если по Миловским поплавкам.

Устойчивые на на ветру. Чувствительные в любую погоду.

andrey26091974 нравится это.
  4. Михаил Орлов

andrey26091974 нравится это.
  5. andrey26091974

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Мариуполь Украина
    Миша, большое спасибо за оперативный ответ. Вашу статью по поплавкам я проштудировал уже несколько раз.

6. Михаил Орлов

Скоро придут Флагман поплавки. Так что выбор будет большой.

7. andrey26091974

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Мариуполь Украина
    Подождем...

8. Сан#Саныч

Сан#Саныч Новичок

Способ ловли:
    Фидер, Спининг
    Город/Страна:
    Украина Днепропетровская область
    Миша посоветуйте комплект удилище -катушка-оснастка +рогатка для ловли на дистанции 30-60 метров,глубина до 4метров, амур,плотва,густирь , будьжет 1,5-2 тис и какую леску лутше брать,или как вариант шнур и последние метров 20 лески

9. Михаил Орлов

Матчевое удилище Flagman MASTER POWER MATCH 420 10-30г - 775грн
    Катушка FLAGMAN SENSOR MATCH 30 - 480грн
    Леска FORMAX MATCH SINKING 150MT 0.18мм - 62грн
    Поплавок Dino Slider champion bream 2+10g - 66грн
    Вертлюг Carp academy impressed rolling №12 - 10грн
    PRESTON Леска REFLO PRECISION POWER 50м - 0.15mm - 99грн
    STONFO Рогатка алюм./ Fionda Maxi 2 Art.341 - 299грн.
    Итого: 1791грн

Удилище+Катушка+леска+поплавок+рогатка.

10. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Доброго дня , Михайле.
    Порадьте, як вийти з ситуації. В основному рибачу на прудах/озерах/ставках, рідко на річках. Але прикормка , що бралась виключно для озера, наприклад на карася, не так єффективна на річці по іншій рибі. Яку прикормку варто купити, аби гроші зєкономити і вона була эффективна для , рідких, віїздів на річку по білій рибі та хижаку? можливо є універсальна прикормка, яка дає хороший результат.

11. Михаил Орлов

А какую прикормку вы использовали ранее для ловли, на реках, таких рыб как белая и хищник?

12. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Справа в тому, що я тільки нещодавно почав на річку виходити. Взяв з собою Спод мікс Два Куми + Фіш Дрім Біг Мікс+ макуха с коноплею.
    З ранку витягнув окунців і 2 непоганих карасі, грам 300-500. Після чого, мене певні люди попросили змінити місце, бо там по певним, місцевим, міркам ловити заборонено. Пройшов трошки далі по берегу. Закормився тією ж прикормкою, але на іншому місці нічого не брало. Крім трьох підлещіків.
    Серед насадок : червь, опариш, болтушка, клітковина манки, хліб. Пробував на хліб кидати, щось кльовало, але я подумав мальок і змінив наживку. Як мені потім пояснили підлещік клює на хліб. У мене бородинський був.

Последнее редактирование: 16 авг 2016
  13. Михаил Орлов

Спод замените на горох. и выберите другое место. похожее на то где вы поймали рыбу. (Глубина, течение, растительность)

14. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    У мене вийшло так, що я пальцем в небо, вгадав глибину на тому місті де спочатку ловив непогано.
    У мене не виходить правильно проміряти глибину.
    От наприклад, здається неглибоке озеро, ставлю глибину на глаз. Як звичайним способом правильно вимірювати глибину? Був би вдячний, якщо б ви пояснили чи дали ссилку на відео , як проміряти глибину, без спеціальних засобів (глубомірів і т.д.)
    На другому місті, де витягнув підлещіків, виставив глибину майже таку, що й на першому місці. То опускав, то підіймав поплав. якщо витягував іноді палки чи ветки з дна, то значить оснастка лежить на дні. Робив щоб трошки було над дном.
    Правда був випадок, коли клюнула риба непогано і одразу потягнула в палки на дні. В результаті чого, риба зішла, а я витягну непогане полено. Чуть не обірвав снасті.

15. Михаил Орлов

У мене не виходить правильно проміряти глибину.

http://www.matchfishing.ru/fishing/articles/det1191372/

без спеціальних засобів - потратьте 10 минут своего времени и сделайте себе грунтомер (глубиномер).

16. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Дякую за посилання. Дуже теоретизоване пояснення:cool:
    Я не користуюсь глубинометрами, як вже написав раніше. Для того щоб виставити глибину, здвигаю грузила до підпаску.
    Або я щось не правильно роблю, або поясніть мені. Наприклад, знаючи , що водойма неглибока виставляю глибину з метр-півметра. По логіці, якщо глибина в місті лову не перевищує метр, то оснастка буде лежати на дні, а антена поплавка повинна нормально бути видна з води. Знаючи, що там мілко, пробую збільшити глибину оснастки , передвигаючи поплав вище, і все одно поплавок не тоне, не лежить, а стоїть , майже так, як при попередній спробі.
    З приводу глибиноміра. Знаю, що якщо немає його, можна поцепити дробинку на крючок і тим самим проміряти. Щось не можу зрозуміти, як повинен вести себе поплав при промірі глибину. Наприклад, якщо лежить поплавот, то значить огрузка лежить на дні. Чи наприклад, якщо над дном, то поплавок добре видно з води.

17. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    В статті, на яку ви дали посилання йде про промір глибини саме штекером. Мене цікавить маховою вудкою чи телескопічний спін з поплавочною оснасткою.

18. Михаил Орлов

Большого отличия нет. после заброса оснастки удочка подается в перед. Поплавок стабилизируется и показывает вам глубину.

19. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    якщо правильно зрозумів, то коли глубиномір чи кгрузик на кінці гачка опускається на дно поплавок тоне. І відповідно ми пересуваємо поплавок до верху, доки антена не почне, трошки видніти з води.
    Але ж може бути й наступне. Не знайоме місце лову. Невідома глибина, а можливо крутий спуск чи яма біля берега. При закидуванні глибинометра поплав теж утоне під вагою глибинометра. Тоді що робити з виставленням глибини, якщо глибина місця лову більша, а ніж дозволяє це оснастка?

20. Михаил Орлов

якщо правильно зрозумів, то коли глубиномір чи кгрузик на кінці гачка опускається на дно поплавок тоне. - Именно. и нужно поплавок подымать выше. Увеличивая глубину.
    Тоді що робити з виставленням глибини, якщо глибина місця лову більша, а ніж дозволяє це оснастка? - И такие бывают условия. Лучше перейти на другое место.
    Темболее если там идет большой уклон в глубину.

Поделиться этой страницей