Я їжжу у Вороновицю Чернівецька обл. Там ще паром ходить через Дністер! Сьогодні приїхав з 2х денної рибалки... Там місця славлятся крупним карасем від 700 грамм і вище буває даже 1,5 кг, і карпи з амурами часто попадають!! В такий час карась уже повинен ловитись на скільки я знаю! Але за дві доби ні одного карася не піймав! Ні я і ніхто з рибаків! Хто знаєв чому проблема? Нерест ще?
Я був в Устя. Результатом задоволений, але жодна комбiнацiя прикормок не спрацювала. Якби не кукурудзяна каша з макухою був би в нулях. Зранку i вечером йшов карась на кукурудзу та кукурудзяну кашу, а в обiд амур та короп брав на кукурудзу та кукурудзяна каша з макухом.
Тай що йшов крупний карась? Бо у нас ніхто не взяв ні одного тільки підлящики по 400-500 гр и прлотва!!! Риби то наловили десь по 10- 8 кг але ніодного крупняка
Всем привет!! Був сутку на Дністрі у Вороновиці навпроти Устя! Зробили 3 види прикормки: спеції + карамель + опариш, шоколад + фідер опариш, лящ кориця+ бетаин, і ще була мамалига з довкою ваніліна какао кориці макуха!!! Ніодна прикормка не спрацювала! Результат 3 підляща за суткупрада 1був на грамм 700 десь!!!поряд сиділи карпятники з 4 род- подами! Пацани про, 4 сутки ні одної покльовки карпа!!! Маже інфа комусь поможе!!! Ми робим паузу на 3 тижня! Може нерест мішає.... Відписуйте свої думки
сьогодні були на Дністрі....биг фиш,супер брим жовтий,меласса-----прольот повний(район Мошинця).мабуть риба знає про заборону до 10 чевня))))
А я зараз немаю коли поїхати, на рибалочку(( печально!! Бла на послідній рибалці зламав свій шерман про а сльози на очах...
Всім бажаючим, вчора був у Вороновиці... Пішов хороший карась ну і 4 коропчука пішли десь на 1,2 кг!! А карась бомба самий більший мій 700грамм!! Такщо рибка почала ловитись))) результат 17кг я і напарник 28кг. За добу
Всем добрый вечер.Собираюсь с другом и семьей поехать на Днистер.Куда лучше сейчас поехать со стороны Хмельницкого.Что бы были домики недалеко от самой речки.