Вопросы к эксперту по поплавочной ловле Алексею Пашукевичу.

Тема в разделе "Поплавок", создана пользователем Flagman_Administrator, 3 мар 2014.

1. 20020831a

20020831a Новичок

Способ ловли:
    Спининг
    Город/Страна:
    Чернигов
    Можно ли на Болонское удилище при ловле в проводку ставить ШНУР???? И как он будет себя вести?????

2. Михаил Орлов

Михаил Орлов Сильная команда - Залог успеха! Команда форума

нет. шнуры не применяются в поплавочной ловле.

3. Vadimon

Vadimon Народный контроль

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Черновцы
    Здравствуйте Михаил. К моему сожалению, мое удилище Spro Sbirolino, благодаря человеческому фактору уже не сможет выехать на рыбалку. Поэтому хотел узнать есть ли в Флагмана матчевые удилища которые можно было бы использовать под сбирулино?

Последнее редактирование: 29 мар 2016
    Алексис, Serjo и Семеныч нравится это.
  4. Михаил Орлов

Serjo нравится это.
  5. Vadimon

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Черновцы
    Спасибо.

Marri нравится это.
  6. Эдуард старший

Эдуард старший Новичок

Город/Страна:
    Одесса
    Спасибо, определился с 5м.. Сейчас присматриваюсь к 6-7м..

7. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Використовую в якості прикормки варені каши. Добавляю різне і кукурузу консервовану, і сухарі, і землю, і глину, і насіння мелене... Питання як відвадити мелоч від місця лову? Кидав і більшу фракцію (кукурузу), але чомусь брала лише тюлька, окунь і піскар на палець. Можливо, десь роблю помилку. Може ранувато було для більшої риби. На тій водоймі орієнтуюсь на карася.

8. Михаил Орлов

Если на корм становиться только мелочь и пескарь.То в округе нет крупной рыбы. Карась сейчас отогревается и держится в в основном мелких мест. Немного попозже начнет клевать и в местах поглубже.

9. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    я ловив на глиняному карьері і недалеко кидав, хоч і вода, після зими, трохи піднялась. Отже кидав на дальній заброс в ті місця, де літом стоїть карась, але ж чогось так, як вам написав.
    Ще було помічено літом, що більшу частину дня мальок клює, а лише з 16:00 починаються покльовки карася.
    Як відвадити малька і привадити норм. рибу. ? Погода вже тепла і по-моєму вже карась прокинувся всюди.

10. Михаил Орлов

Летние стоянки карася координатно отличаются от мест стоянки весной.
    Карась как и карп кормиться в разных местах в течении всего дня. Он также как и карп имеет свои тропы кормления. Точки отдыха итд.
    Для того чтобы на точку не становилась мелочь лучше всего использовать яркие прикормки которые на дне водоема будут выделятся. Мелкая рыбка не становиться на такие пятна боясь хищника. Так же мелкая рыбка не интересуется прикормками на мясных основах. (В которых добавлены мясо-костная мука) А также мало активна при добавлении Сухой крови.
    Погода теплая - поэтому рыба держится максимально мелких и прогреваемых мест.

11. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Дякую за відповідь. Я зрозумів, що зараз варені каши (пшено, пшеняна крупа) не працюють на тому карьєрі. Хоча я й добавляю більшу фракцію в вигляді кукурудзи. Можливо я щось роблю не правильно?

12. Михаил Орлов

Пшено и каши рыба почти не ест(( особенно в весений период от этого лучше отказаться.
    Пылящий корм в таких условиях не самый лучший вариант.
    Для прикормки лучше использовать кукурузу консервированную и перетертую через вясорубку. Пелетсы. В небольшом количестве перловку с панировкой.
    И использовать корма для метода. (Метод Миксы хороший вариант для привлечения карася и отпугивания мелкой рыбы.)

13. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Не могли б ви більш детально описати процедуру приготування і формування шарів. Ніколи не готував прикормки з чистої кукурузи з додаванням землі чи чого ще...

14. Михаил Орлов

Прикормку нужно применять. Кукурузу размельченную лучше применять.

15. Vadimon

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Черновцы
    Доброго дня! Михайк попробуйте ловити не з точки, де прикормка лягла, а навколо неї. Часто ловлю на озерах, колишніх карєрах і цей спосіб іноді виручає, чомусь карась стоїть біля кормової точки, а не на ній. Крім того, попробуйте на гачок манну "болтушку" (якщо ловите на поплавок) з добавленням зубної пасти зі смаком полуниці. Дрібна риба на неї не дуже добре реагує, а от карась - кайфує. Ну і останє, попробуйте порибалити без корму. В минулому сезоні відкрив для себе кілька цікавих диких озер. Перші рази набирав різних прикормок, спреїв, домішок і лишався з повним нулем, потім придивився і побачив, що старожили, які добре знають ці місця, не кидають ніяких прикормок і при цьому йдуть з повними садками. Почав застосовувати цей спосіб почав ловити.

Marri, Serjo и Семеныч нравится это.
  16. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    Оце так. Ніколи б не подумав. Дякую за поради, буду експерементувати. Але болтушка підходить для махалки. Якщо робити на дальній заброс, то думаю вона спаде швидше ніж дотетить поплавок.

17. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина

18. Михайк

Михайк Участник

Город/Страна:
    Украина
    як я зрозумів прикомки метод спеціально для використання при ловлі кормушкою "метод."
    з Приводу бойлів, як саме вони використовуються в якості прикормки? Чи їх просто кидаєш замість прикормки? Чи насаджуєш на крючок?

Последнее редактирование: 18 апр 2016
  19. boris_d

boris_d Участник

Способ ловли:
    Фидер, Карп
    Город/Страна:
    Киев
    Бойли можна порізати, змішати з прикормкою, зліпити в шари, рогаткою, рукою, спомбом, годівницею для закорму (велика кормоємність, мала вага для прикладу http://flagman.kiev.ua/index.php/component/virtuemart/category/7555-kormushka-fidernaya-flagman) закормити точку лову. Слід пам'ятати про верхній тест вудлища при використанні годівниці, спомба. Якщо у водоймі є велика риба то частину бойлів при закормі можна не різати. І чим годуєш на те і ловиш. Для поплавка я б рекомендував ловити на пелетс 4-8мм.

Последнее редактирование: 19 апр 2016
  20. Vadimon

Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Черновцы
    Залежить від консистенції. Я в більості ловлю матчем, тому роблю густу і нічого не злітакє.

Marri, Алексис, Serjo и ещё 1-му нравится это.

Поделиться этой страницей