ОТЧЕТЫ о рыбалках 2023

Тема в разделе "Отчеты о рыбалках", создана пользователем ВИД52, 5 сен 2023.

  1. ВИД52

    ВИД52 Народный контроль

    Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Киев
    На Захария и Елисаветы (в мирУ - 5 сентября 23 года), я решил попытать счастья в окрестностях одного из Киевских мостов.
    И счастье таки немножко повернулось ко мне передом - ну, не то, чтобы уж совсем передом, но и явно не задом, как по мне!

    Несколько Густерок и Плотвиц, а также пару-тройку Бычков скрасили мне День опозданий (отмечается тоже 5.09.23г.).

    Фидер Flagman Armadale Feeder 420-180, с вершинкой на 4,5 oz; катушка Flagman Mantaray XPRO 5500 с NanoFil + шоклидер; оснастка Патерностер; кормушка Гладиатор на 80 гр, от В.Пугача.
    Прикормка - 1 пакет Flagman Grand Feeder Big Roach & Bream + разные добавки-ароматизаторы; Наживка -Пенка, и Опарыш.

    Забрасывал на 46 оборотов катушки; воду не давали, течение было еле заметное, ловительное время с 7 до 13 часов.


    Рассвет.JPG Прикормка Flagman Grand Feeder Big Roach & Bream.JPG Прикормка и Опарыш.JPG Катушка и Фидер.JPG Крючки и Леска.JPG Плотвица.JPG Птичка.JPG Рыбоид в Подмаке!.JPG Бычок.JPG Улов.JPG
     
  2. ВИД52

    ВИД52 Народный контроль

    Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Киев
    На Феодору Олександрійську (в мирУ - 11.09.23, коли людство відмічає Всесвітній День боротьби з тероризмом), я подався до Дніпра, з метою щось спіймати на фідер Флагман Інспірейшен 3,9м -130 гр, з котушкою Армадейл Фідер 6000 (намотаний НаноФіл із Шок-лідером), симетричною петлею, кормаком Гладіатор на 80 грамів від В.Пугача.
    Кормив Flagman Grand Big Roach & Bream, наживляв на гачок Пінку та Опариша.
    Час ловлі з 7 до 11 години; відстань 54 оберти котушки; воду давали дуже повільно; течії майже не було помітно; вітер південного напрямку.
    Практично не клювало, проте, коли я прийняв рішення писати свої звіти українською мовою, то якось вдалося - таки спіймати кілька Плотичок та Чехонь!

    Flagman Grand  Big Roach & Bream.JPG Гачки та Волосінь.JPG Каченята.JPG Опариш та Прикормка.JPG Фідер та Котушка.JPG Плотва та Гладіатор.JPG Улов.JPG Чехонь.JPG
     
  3. ВИД52

    ВИД52 Народный контроль

    Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Киев
    На Носорога (22.09.23) я розпочав ловити Рибоїдів о 7 годині, а закінчив о пів на дванадцяту годину. Хмарно з проясненнями, несильний вітер проти течії, південного напрямку; рівень води в Дніпрі (біля мене) підіймався дуже повільно, може, сантиметрів на 8-10...

    Фідер Інспірейшен 3,90-130 гр з кончиком на 2,5 унцій; котушка Армадейл Фідер 6000 - НаноФіл та Шок-Лідер; відстань закидування - 45 обертів котушки; НеСиметрична петля; кормак Гладіатор на 75 гр. від В.Пугача.
    Прикорм - 1 пакет Flagman GRAND Big Roach & Bream, опариш та Пінка на гачку.

    Клювало дуже обережно, а частіше лише суттєво смоктало Опариша, а на гачок не чіплялося. Тому довелося мені застосувати підтягування кормака на дні, й лише тоді й іноді Плотва сідала на Гачок... і, в той же час, Уклейка добре таки ловилася прямо під ногами!
    О, таке...

    Качки.JPG Прикорм Flagman GRAND Big Roach & Bream.JPG Гачки та Волосінь.JPG Фідер та Котушка.JPG Прикорм Flagman GRAND Big Roach & Bream.JPG На гачку Уклейка.JPG Опариш та Прикорм.JPG Улов.JPG
     
    Последнее редактирование: 22 сен 2023
  4. ВИД52

    ВИД52 Народный контроль

    Способ ловли:
    Фидер
    Город/Страна:
    Киев
    На Корнилія Сотника (або ж 26.09.23р.) я знов-таки подався на берег Дніпра, що в межах Києва, з метою що-небудь спіймати.

    Ловив з 7-ї до 11-ї години дня, зранку стояв невеличкий туман над водою; несильний вітер по течії, північного напрямку; хмарно з проясненням; рівень води потихеньку підіймався, а десь біля 10-ї години я відчув, що з"явилась невеличка течія.

    Фідер Інспірейшен 3,90м-130гр, з кінчиком на 2,5 унції; котушка Армадейл Фідер 6000, на якій намотаний Нанофіл та встановлений Шок-лідер; симетрична петля; кормак МонаЛіза на 75 грамів від В.Пугача; дистанція майже 45 обертів котушки.

    Прикормочна суміш у мене була з 1 пакету Flagman PRO "Холодна вода. Біла Риба" та півлітри суміші з Кукурудзяної та Ячневої Крупи (1:1); наживляв Опариша Червоного та/або Білого кольору, інколо додавав Пінку (маленький опариш) та/або кульку Пінопласту.

    З 7 до 8 години я лише кормив "крапку" (точку) на дні, з 8-ї до 10-ї більш-менш клювало та дуже часто просто смоктало Опарика, але лише мілка рибка, й після 10-ї години дно замовкло... тож я зібрав снасті та й подався додому, до хати...

    Flagman PRO Холодна вода  Біла Риба.JPG Котушка та Фідер.JPG Прикормка та Опариш.JPG Гачки та Волосінь.JPG Рибоїд та МонаЛіза.JPG Кончик на 2,5 унції.JPG Улов.JPG
     

Поделиться этой страницей